Vattensäkerhet 2021 Föreläsare

Jill af Edholm

Svenska Livräddningssällskapet

Jill af Edholm är områdesansvarig för Simkunnighet och Utbildningssamordnare på Svenska Livräddningssällskapet. Hon har varit aktiv inom SLS under drygt 15 års tid och har många års erfarenhet som simlärare, poollivräddare, havslivräddare samt utbildare. Jill kommer på Vattensäkerhet 2021 att berätta om hur man badar säkert i pedagogisk verksamhet.

Läs mer om Jill

Magnus Erstrand

Svenska Livräddningssällskapet

Magnus Erstrand är generalsekreterare och verksamhetsansvarig på Svenska Livräddningssällskapet. Magnus tillträdde som generalsekreterare i februari i år och har en lång erfarenhet av att bidra till utveckling av verksamheter med en stark värderingsgrund. Magnus kommer inleda webbinariet Vattensäkerhet 2021 med att berätta om hur Svenska Livräddningssällskapet ska ta klivet in i framtiden med Strategi 2025.

Läs mer om Magnus

Louise Brädde

Svenska Livräddningssällskapet

Louise Brädde är Områdesansvarig Livräddning på Svenska Livräddningssällskapet. Hon är livräddare sedan 2001 och har jobbat både på stränder i Sverige och i Australien. Hon har rest jorden runt och tävlat inom livräddning. Engagemang kring vattenfrågor och utbildning är stort. Under vattensäkerhetskonferensen kommer hon att prata om vikten av livräddare på Sveriges stränder och vattendrag samt om vart du kan vända dig om du önskar hjälp att starta upp bevakning.

Läs mer om Louise

Ida Granlund

Fritidsförvaltningen Malmö

Ida Granlund arbetar som sektionschef på Fritidsförvaltningen i Malmö för en ny satsning på simskolor och utbildningar. Den nya satsningen arbetar för att öka simkunnigheten i staden, och arbetar i ett nära samarbete med Malmös simföreningar och skolor. Ida sitter även i styrelsen för Svenska Livräddningssällskapet i Skåne.

Läs mer om Ida

Mikael Olausson

Svenska Livräddningssällskapet

Mikael Olausson är områdesansvarig Säkerhet & Livräddning hos Svenska Livräddningssällskapet. Mikael har många års erfarenhet från badbranschen som simlärare, livräddare, till platschef och säkerhetssamordnare samt från internationella uppdrag i International Life Saving federation of Europé (ILSE) och European Committee of Standardization (CEN). Mikael kommer under webbinariet Vattensäkerhet 2021 bl.a att prata om En vattensäker kommun, vad innebär det? Varför ska man sikta på det? Och Hur blir man en Vattensäker kommun?

Läs mer om Mikael

VATTENSÄKERHET 2021

ANMÄLAN

Anmäl dig till Vattensäkerhet 2021 nu!

Läs mer

FÖRELÄSARE

Vattensäkerhet 2021 har ett brett utbud av föreläsare från många olika branscher

Läs mer

PROGRAM

Vattensäkerhet 2021 är fullspäckat med intressanta föreläsningar. Vad händer och när?

Läs mer

FÖRELÄSARE

Mikael Olausson

Svenska Livräddningssällskapet

Mikael Olausson är områdesansvarig Säkerhet & Livräddning hos Svenska Livräddningssällskapet. Mikael...

Läs mer om våra föreläsare här